Katastrofe

Anmeldelse af: Den liderlige
Lagt på: 1598430993000
Kan læses på følgende sprog:

Naomi

Skrev sammen med Naomi i går og fik beskeden, at jeg bare skulle skrive ca 20 min før. I vores brev udveksling , havde hun skrevet, at hun var mega aktiv og passiv og at hun havde poppers også.
Jeg ankom ca 1840 og jeg blev bedt om at gå rundt om husets og ned i kælderen, hvor Naomi stod meget smilende og i en flot kjole, hun havde gjort noget ud af sig selv. De billeder man ser på profilen er præcis det samme, når man ser hende i virkeligheden, so far so good !
Vi kom ind i rummet, blev tilbudt en øl og jeg måtte også gerne tage en cigaret hvor vi sad og kommunikerede på bedste vis, da hendes engelsk ikke var det bedste, men det havde hun også gjort opmærksom på og mit tyske var på samme niveau. Efter små 10 min, skulle vi se at komme igang med det sjove, betalte 1500kr for en time og da hun havde fået pengene og lagt dem væk spurgte hun, om jeg ville have hendes sperm, men det kostede 500kr ekstra , så det takkede jeg nej til. OBS- hun er meget renlig, så vi skulle lige ud og vaske hænder, hvilket jo er fint nok i disse corona tider, så det var fint nok med mig -:)
Hun tog kondom på og så skulle jeg til at sutte hendes pik og hendes pik begyndte også at blive noget større, men som der står i hendes profil, så havde hun en pik på 19 cm ! Men dette var absolut ikke tilfældet. Og vi havde aftalt, at vi begge skulle være aktive og passive . Da hun skulle til at trænge op i mig, spurgte jeg efter poppers og nu siger hun så, at det ville koste ekstra, og jeg spurgte spurgte, hvor meget ? Hun siger så 400kr , hvilket jeg blev ganske irriteret over og sagde at det kunne hun jo have sagt noget før, så her sagde jeg også nej tak. For mig er dette klart grådighed eller griskhed og her begyndte alarmklokkerne at ringe , selvom hun lagde sin poppers ved siden af mig og jeg tog også lidt af det og betalte ikke for det, men at sige 400kr og når man ved hvad de koster ( 150kr ) så er det bare bare ikke iorden -:(
Hun begyndte at tage mig bagfra, hvilket varede i max 6-7 min og hendes pik ikke var så stiv og hun begyndte at rive og flå i min pik og samtidigt stønnede hun og sagde ‘ åhh ja kom’ var det et totalt ‘ No Go ‘ da jeg sagde, jeg ville kneppe hende, lagde hun sig på ryggen og styrede min pik op i hende, mens hun hele tiden holdt om min pik, så det faktisk var svært at udføre min handling. Efter et par forsøg, villle jeg tage i hende bagfra, men dette måtte jeg ikke, da hun sagde, at min pik pik var for stor ( 19cm ) så derfor viste jeg, at hendes ikke var 19cm. Og da hun igen begyndte at flå og rive, samt stønne, gav jeg op dette var ikke hvad jeg havde forventet, så jeg afsluttede det og her var der gået max 30-35 min.

Blev forventningerne indfriet?

Absolut ikke, grådighed og griskhed kender ingen grænser, men når man så samtidigt ikke lever op til det man har lovet og sagt, ja for mig er det bare et stort ‘ NO GO ‘ hun kan slet ikke anbefales, totalt spild af penge.

Fik du noget der ikke står på listen?

Overhovedet ikke.hun havde ingen .

Fik du nej til noget?

Ingen liste, hun har sin egen dagsorden.

Kommentar til antallet af stjerner

Spild af penge.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Mosegårdsvej 35, kælderen Odense C.

Tilbage Alle anmeldelser

N: 2



Naomi

Seneste af 3 anmeldelser: A bad experience

Se profil

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland