Favorit i repris

Recension av: MrPolite
Publicerad: 1628545624000
Är tillgänglig på dessa språk:

Cristal Love

Så kunde man inte längre hålla sig från Cristal...igen. Från de härliga erfarenheter jag haft tidigare så ökar pulsen redan under den korta promenaden från busshållplatsen, Som vanligt får man ett lika välkomnande som oemotståndligt leende och det känns som om det var alldeles nyss man var där och inte flera månader sen. Hos Cristal så kommer man dessutom till ett ombonat HEM - inte nån sjaskig genomgångslägenhet där tillfälliga ekorter kommer och går.
Jag hade inte haft sex på länge och det snappade Cristal snabbt upp så hon viskade till mig att gå in i sovrummet, ta av mig kläderna och invänta henne på sängen. Hon behövde inte be mig mer än en gång!
Strax kom hon in i sovrummet, iklädd enbart sexiga underkläder och flortunna nylonstrumpor. Hon kröp upp i sängens fotända, smekte mig uppåt längs benen till låren...då sänkte hon sitt huvud ner mot mitt heligaste och lät tungan fladdra retsamt på undersidan pungen.. Därefter tog hon min kuk i handen och stoppade den resoiut i munnen, tittade mig skälmskt i ögonen och lät sen varje millimeter av kuken glida in mellan de röda läpparna tills de tar emot vid roten. Helt underbart. Efter en stund av denna himmelska avsugning, kände jag att jag behövde pausa lite för att inte komma för fort så jag bad Cristal att grensla mitt ansikte så att jag i stället kunde slicka henne. Sagt och gjort. Jag lät min tunga både pensla utanpå hennes trånga goa anus samt lirka med spetsen för att nå in i detsamma. Mums! Det var uppenbart av de gnyende ljud som kom från Cristal att jag gjorde ganska rätt. Under tiden lät jag en handen smeka hennes svullna "klitoris" och varvade med att låta den glida in i munnen så jag fick smaka på denna goda, pulserande "klubba".
När Cristal sträckte sig efter en kondom så visste jag vad klockan var slagen, Hon trädde den på mig och ställde sig sedan inbjudande på alla fyra. Jag kände den ljuvligt välbekanta känslan när jag gled in i Cristal och höll mig först stilla därinne en kort stund innan jag började röra mig fram och tillbaka. Efter mitt långa uppehåll var det alldeles för skönt för att kunna knulla särskilt länge så även om Cristal sade åt mig att fortsätta så kunde jag inte. Jag drog mig motvilligt ur hennes goa stjärt och drog av mig kondomen. I ett huj hade jag i ställer kuken i hennes sköna sugmun och på ett ögonblick sköljde satsen in i hennes svalg. Jag lade mig på rygg i sängen och flämtade. Plötsligt lade Cristal nåt tygaktigt över mina ögon och sade "Idag ska du få en överraskning": Jag kunde inte se men hörde nån form av rörelse och att hennes andhämtning ökade. Utan förvarning kände jag sen att nånting varmt träffade mig i ansiktet. Det tog ett par sekunder innan jag begrep att hon hade runkat av sig i mitt ansikte. Hon lyfte av det som hade täckt ögonen, skrattade gott och sade "Den var du inte beredd på, va". Hon lät mig suga ur de sista dropparna och smetade sen ut satsen över mina kinder och läppar med sin kuk. Underbar avslutning på en underbar stund!

Var dina förväntningar uppfyllda?

Varje gång

Fick du något som inte på menyn?

Förrätt, huvudrätt och varmrätt - inget saknas!

Hon sa nej till något på menyn?

Slutligen blev det jag som fick säga nej :-)

Kommentera på antalet stjärnor

Finns inget annat passande alternativ!

Tid och plats för upplevelsen

Göteborg augusti 2021

Tillbaka Flera recensioner av Cristal Love (+4) Alla recensioner

N: 1



Cristal Love

Senaste av 6 recensioner: Double

Se profil

Nyaste profiler


 

DIXIE

Är i: Randers, Danmark


 

Anastasia Lee Doll

Är i: Köpenhamn, Danmark


 

Barbie Trans

Är i: Köpenhamn, Danmark


 

Sophie888

Är i: Oslo, Norge


 

DanielaN

Är i: Swieqi, Malta


 

Stephanie

Är i: Sentrum, Oslo, Norge


 

naomyxxl

Är i: Oslo, Norge





 


 

celine

Är i: Berlin, Tyskland


 

Ornella24

Är i: Pau, Frankrike


 

lushtrans

Är i: Olten, Schweiz


 

Lariy'a dior

Är i: Leipzig, Tyskland