Gav mig kåtslag!!

Recension av: Best female is shemale
Publicerad: 1612113616000
Är tillgänglig på dessa språk:

Nina

Jag hade gått och varit irriterande småkåt under en ganska lång period. Möjligen lte skadad men ändå - jag kollar eskortsidorna ganska regelbundet men hade inte hittat nån som för tillfället gav mig den där extra upphetsningen för att verkligen skrida till verket.
Så helt plötsligt så hittade jag Ninas annons. Mystiken i hennes bilder fick mig i ett grepp som skulle visa sig omöjligt att ta sig ur på annat sätt än att stämma träff för att se vem hon kunde vara. Så fort som jag lagt på luren efter bokningen så ångrade jag mig. Tänk om hon såg ut som en man eller helt enkelt i mitt tycke var ful? Nu skulle det ju kosta mig i vilket fall som helst...
Det var därför med viss vånda som jag ringde på hennes dörr. Så snart som hon öppnat dörren så försvann dock alla tänkbara dubier och ånger. -Himmel, så vacker tjej som stod framför mig och bad mig kliva in!! Jag fick nästan tunghäfta och insåg att jag stirrade lite mer än lämpligt av att hon log oemotståndligt mot mig och frågade om nåt var fel. När jag intygade att så inte var fallet så sade hon "Då kör vi"...och det gjorde vi. Hon satte sig grensle över mig och knäppte upp skjortan. Hennes smäckra händer med urläckra naglar smekte över mitt håriga bröst och och letade sig ner mot min gylf. När hon öppnade och tog min lem i handen visste jag inte var jag skulle ta vägen och när hennes röda läppar så slöt sig om den så svartnade det nästan för ögonen.
Jag fick mot min egentliga önskan, avbryta det härliga sugandet för att det inte skulle ta slut alldeles för fort. Det blev en välbehövlig paus för att ta fram och på kondom innan det äntligen blev dags att belägra hennes stjärt. Den är liten men ändå så rund och feminin. Jag insåg förstås att jag inte hade med nån oskuld att göra men när jag kände hur trång hon var så kunde man nästan ha trott det. Fick ta henne i den läckra positionen framifrån med hennes ben över mina axlar och för att ytterligare öka den visuella njutningen så sade jag till henne att runka samtidigt som jag gled in och ut. Stannade till några gånger när jag var helt inne och njöt av känslan när hennes ringmuskel kramade kring roten på min kuk,
Det drog ihop sig till final och hon frågade mig hur jag ville avsluta. Nu var jag varm i kläderna och log bara som svar samtidigt som jag vände hennes petita kropp så att vi hamnade i en 69a. Återigen fick jag njuta fullt av att känna hennes mun och tunga behandla min kuk ljuvligt samtidigt som jag girigt slickade samma stjärthål som min kuk nyss hade penetrerat. Jag bytte ut tungan mot först en och sen ett par fingrar i hennes röv och lät i stället hennes svullnad glida in i min mun. Det låter kanske lite konstigt men Nina har en vacker kuk och den smakade lika gott som den såg ut. Jag tänkte att det här får gå som det vill och jobbade allt jag kunde med mina sugmuskler. Till min stora förtjusning gav det resultat och när jag kände hur hennes krämiga sås ömsom sprutade och ömsom vällde in i min mun så kunde inte heller jag hålla mig utan kom i den härligaste utlösning jag kan minnas att jag haft!
Hela stunden kändes naturlig och Nina var söt och trevlig. Vi småpratade och tog den sedvanliga "efter sex-ciggen" tillsammans innan jag återvände hem, nöjd och tom i pungen :-)

Var dina förväntningar uppfyllda?

"Above and beyond!"

Fick du något som inte på menyn?

Nån meny kom aldrig på tal...allt föll bara på plats naturligt.

Hon sa nej till något på menyn?

Se ovan

Kommentera på antalet stjärnor

Nina förtjänar varje stjärna som finns att dela ut!

Tid och plats för upplevelsen

Göteborg, januari 2021.

Tillbaka Flera recensioner av Nina (+1) Alla recensioner

N: 1



Nina

Senaste av 2 recensioner: Gav mig kåtslag!!

Se profil

Nyaste profiler


 

Barbie Trans

Är i: Köpenhamn, Danmark


 

Sophie888

Är i: Oslo, Norge


 

DanielaN

Är i: Swieqi, Malta


 

Stephanie

Är i: Sentrum, Oslo, Norge


 

naomyxxl

Är i: Oslo, Norge





 


 

celine

Är i: Berlin, Tyskland


 

Ornella24

Är i: Pau, Frankrike


 

lushtrans

Är i: Olten, Schweiz


 

Lariy'a dior

Är i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Är i: Köpenhamn, Danmark


 

Nud-dispo

Är i: Agen, Frankrike