Ung, slank og feminin - præcis lige så lækker som på billederne

Anmeldelse af: Kvartalskunden
Lagt på: 1591021032000
Kan læses på følgende sprog:

Sexy Botun

Jeg nåede frem til adressen lidt over midnat, så ankomsten var ganske diskret. Der var så godt som ingen mennesker på gaden. Jeg studsede lidt over de to ringeklokker ved døren og besluttede mig for at trykke på dem begge. 10 sekunder senere åbnede Botun døren. Jeg var ikke et sekund i tvivl. Ung, slank og feminin - præcis lige så lækker som på billederne. Forduftet var min første bekymring.

Værelset, hvor det hele skulle foregå var lige ved hoveddøren. Pænt, rent og meget “traditionelt”. Vi trådte indenfor i det lille værelse og Botun var allerede kælen og kyssede mig dybt. Hendes pik var helt stiv og kæmpede for at slippe ud af de røde blonder. Væk var min anden bekymring, så jeg besluttede mig for at få overstået betalingen. 1.500 kr. skiftede hænder og en times fræk leg kunne begynde. Botun forsvandt et øjeblik for at vende ligeså liderlig tilbage.

Først lagde hun sig på alle fire med numsen lige i vejret. Det kunne jeg slet ikke stå for og kastede mig straks over hende og slikkede hende dybt bagi. Hun var ren, glat og lækker. Så lagde vi os og kyssede og pillede på hinanden. Hun var flirtende, fnisende og sød. Hun suttede min pik (OWO) mens jeg legede med hendes stramme numsehul.

Efter et stykke tid spurgte hun om hun måtte rimme mig, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja tak til. Så lå jeg der og fik tunge. Dejligt og kildende. Men jeg havde efterhånden opbygget en kæmpe lyst til at bolle hende, så efter et par minutter fik jeg hende til at lægge sig på ryggen med spredte ben. Jeg skulle lige til at trænge ind i hende, da hun pludselig udbrød “the oil!”. Hun fandt en flaske frem og gav min pik et par skvæt og derefter sit numsehul.

Jeg trængte stille og roligt op i hende. Hun stønnede og var virkelig koncentreret. Hun var rigtig dejlig stram uden at det var svært at komme op som jeg ellers har oplevet det med mange andre. Inden længe bollede jeg hende i lange og seje stød. Og her kommer det vilde. Bortset fra en kort pause, hvor vi lå og kyssede, så bollede jeg hende til roden i næsten en stiv time. Det meste af tiden virkede hun ægte liderlig. Først til sidst kunne jeg fornemme, at hun var ved at blive godt øm, hvorefter jeg trak mig ud og fyrede et par tykke stråler sperm ud over maven på hende op til lige under hagen.

Vi lå og grinte lidt, hvorefter vi tørede hinanden af. Hun serverede en kold cola og vi lå og hyggesnakkede til alt for sent. At Botun skulle være “rushed” som beskrevet i en tidligere anmeldelse kan jeg slet ikke forstå.

Blev forventningerne indfriet?

Ja, det var en af de rigtig gode oplevelser!

Kommentar til antallet af stjerner

Botun er bare så sød, sjov og dødlækker. Jeg har allerede (nu dagen efter) vildt lyst til at besøge hende igen… så hvis du vil flotte og forkæle dig lidt, så skynd dig at besøge Botun inden hun rejser til Thailand igen.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Vanløse 1. juni 2020

Tilbage Flere reviews af Sexy Botun (+14) Alle anmeldelser

N: 1



Sexy Botun*)

Er i: Putte, Holland
Seneste af 19 anmeldelser: Young and beautiful TS girl

Se profil
*) Sexy Botun er også kendt som: Lita

Seneste profiler


 

naomyxxl

Er i: Drammen, Norge






 

celine

Er i: Berlin, Tyskland


 


 

lushtrans

Er i: Olten, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Er i: København, Danmark


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Stavanger, Norge