Luder og madonna i samme dejlige kvinde

Anmeldelse af: PR
Lagt på: 1570059398000
Kan læses på følgende sprog:

Agatha Russell

Nå men så tog jeg selv afsted :D Og hold nu kæft hun er lækker. Flotteste plastikpatter, lækker krop og en stooor tøsediller:x

Jeg kan umulig være den eneste med hende i tankerne, for hold da kæft hendes telefon summede :D Men ikke en eneste gang skænkede hun sin telefon et blik. Hun var totalt nærværende, mega sexet og den fik på fuld skrue i en time (2000,-)

Lidt dyrt måske, men hold nu kæft hun var pengene værd :P

Hun er højere end jeg lige havde ventet, måske 182 cm i høje hæle, lækkert sexet undertøj og ægte langt flot hår. Og så de bryster der.... <3 Fuck de sidder godt og er overraskende bløde. Havde et-tallet imellem dem et par gange. Hun gav superfransk så dybt som jeg aldrig har prøvet det før, og jeg afsluttede i munden og ansigt på hende, som hun dog spyttede ud bagefter. Jeg bryder mig ikke om sperm, så jeg efterspurgte ikke hendes. Hun var stiv fra start til slut, og virkede oprigtig liderlig med ægte kærestekys.

Jeg forsøgte ihærdigt at få hende helt i bund i mig, men det lykkedes aldrig rigtigt og helt godt blev den del ikke. Ikke hendes skyld, det var bare mig der ikke kunne tage hendes pik :blink:Kæft den er stor og tyk :wacko:

Hendes billeder er af hende og som nogen har skrevet om hendes pik, så kan det ganske rigtigt se ud som om billederne med pik er fotoshoppet... Det er de ikke, den ser sådan ud. Dig vil jeg sige at billedet på annoncelight, hvor der er en mand der sutter hjul på hende, er en tatovering på hendes lår...! Det har hun ikke, så det billede er nok ikke af hendes, men stor pik - det har hun sgu.

Der ud over vil jeg sige at hun har det skønneste og kærligste væsen jeg længe har mødt. Total nærværende og ikke noget med at skynde på mig eller få mig gjort færdig hurtigst muligt. Blev tilbudt bad bagefter (takkede dog pænt nej tak) og også et glas koldt cola som vi drak mens vi hygge snakkede lidt i køkkenet. Som hendes telefon ringede og SMS’er der kom ind, samt de to gange det bankede på døren, så har hun sikkert travlt. Jeg mærkede det ikke :) Stort plus til hende for det :)

så er man til en lækker shemale, som de lækreste på film, så er det afgjort hende her der skal besøges:wub:

Blev forventningerne indfriet?

Fuldstændig

Fik du noget der ikke står på listen?

Helt sikkert

Fik du nej til noget?

Nej, hun gav alt jeg bad om

Kommentar til antallet af stjerner

Tror jeg gerne vil giftes med denne kat

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Vejle, September 2019

Tilbage Flere reviews af Agatha Russell (+18) Alle anmeldelser

N: 1



Agatha Russell

Er i: København, Danmark
Seneste af 89 anmeldelser: Perfect experience with a very hot and sexy lady

Se profil

Seneste profiler


 

Barbie Trans

Er i: København, Danmark


 

Sophie888

Er i: Oslo, Norge


 

DanielaN

Er i: Swieqi, Malta


 

Stephanie

Er i: Sentrum, Oslo, Norge


 

naomyxxl

Er i: Oslo, Norge






 

celine

Er i: Berlin, Tyskland


 


 

lushtrans

Er i: Olten, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Er i: København, Danmark


 

Nud-dispo

Er i: Agen, Frankrig