Regler for anmeldelser på ShemaleWiki

  1. For at indsende et review skal du selv have mødt profilen, og selv have benyttet dig af de ydelser profilen tilbyder.
  2. Reviews skal holdes I en ordentlig tone, uanset om der var tale om en god eller dårlig oplevelse. Shemalewiki skal ikke være en platform for personlige angreb på hverken brugere eller profiler.
  3. Profilen der anmeldes har altid ret til at kommentere reviews, så undgå at komme med beskyldninger der ikke har hold i virkeligheden. 
  4. Reviews uden kontaktoplysninger kan fjernes, hvis profilen hævder, at de ikke er retvisende. Shemalewiki kan lukke for eller udskyde publicering af anmeldelser, hvis profilen bliver udsat for chikane.
  5. Reviews skal som udgangspunkt have en vis længde og beskrive hvad der faktisk foregik. Ingen ønsker at læse one-liner anmeldelse som ”Det var fantastisk” uden at få mere at vide om, hvad der foregik.
  6. Referencer til stoffer og ubeskyttet analsex bliver fjernet fra alle reviews. De kan bruges til at skade profilernes omdømme, og de er umulige at verificere.
  7. Shemalewiki forbeholder sig ret til at redigere for sproglige fejl samt stavefejl i alle reviews inden de publiceres.
  8. Reviews forbliver publiceret på Shemalewiki.com så længe Shemalewiki ønsker det.
  9. Hvis du som anmelder har opgivet din e-mail vil du som udgangspunkt altid blive kontaktet, hvis der foretages redigering af dit review.Regler for anmeldelser
Ja, jeg accepterer reglerne Nej, jeg kan ikke acceptere reglerne

N: 1